10 stílusos nagyméretű falikép, ami biztosan feldobja otthonod hangulatát

Egy nagyméretű falikép jelentősen meghatározza az adott szoba hangulatát. Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy mi vagy ki köszön vissza a falról. A falikép nagy mérete miatt biztosan mindenhonnan jól látható lesz. Így van ez a 3 részes vászonkép esetében is, amikor több azonos vagy különböző méretű darabból áll össz az egység. Most mutatunk 10 olyan képet, ami biztosan emel a szobád légkörén, barátságosabbá téve azt.

Vissza a 80-as évekbe!

Ezzel a nagyméretű faliképpel nem lőhetsz mellé. A híres-nevezetes, mindenki által kedvelt Vissza a jövőbe című film ikonikus alakjait és kellékeit találod. Lehetőség szerint ablakkal szembe helyezd el, így több fény éri, aminek köszönhetően jobban kijönnek a színek.

faliképek poszterek

A szigorú Camaro SS

Az autósport szerelmesei nem hagyhatják ki a legendás Chevrolet-et. Ezzel a 2016-os modellel egyértelműen meghatározod az ízlésed, amit a szobádba lépők meg is tapasztalhatnak. Egy nagy poszteren ez a tekintélyparancsoló darab igazán mutatós. Kiegészítheted még egy hasonmás autómodellel vagy egy nagy amerikai zászlóval

nagy poszter

Klasszikus kubai

Tölts meg egy poharat jégkockával, facsard bele egy gerezd lime levét, tölts rá egy rész rumot, két rész kólát, dobj a tetejére még egy gerezd lime-ot és készen is vagy  a hagyományos Cuba Libre koktéllal. Ezt a receptúrát találod ezen a nagyméretű faliképen is, melyen stílszerűen van ábrázolva mindez.

kép dekoráció

Poháralátét a világ minden tájáról

Az itt látható poháralátétek a legnépszerűbb sörmárkák nevét és logóját tartalmazza. Sokszínűségével színt visz a szobádba, egyúttal témát ad beszélgetésekhez, melyben meg tudjátok osztani egymással, hogy ki melyik sört kóstolta már és melyik ízlett a leginkább. Érdekes lehet még gyűjtők számára is, akik tovább bővíthetik a kínálatot saját darabjaikkal.

modern képek a falra

Amerika kedvenc édessége

Igen, természetesen a fánkról van szó. Nemcsak a filmekből ismerős fánkevő rendőröknél igen népszerű ez a tengerentúli nyalánkság, hanem minden korosztály egyik favorit süteménye ez. Millió íz, megannyi színben pompázik, csak győzz választani. Újdonság a piacon a sós ízesítésű korong, ami többek között pizzás, sajtos és tejfölös töltelékkel is kapható már.

A száguldás szerelmeseinek

A királykategóriát képviselő Forma-1 egyik legrégebbi pályája a mogyoródi Hungaroring. Az első futamot 1986-ban indították el, azóta töretlen népszerűségnek örvend a hazai pálya. Ennek az aszfaltcsíknak az útvonalát láthatod ezen a képen. Autósoknak, gyűjtőknek egyaránt kiváló választás.

A merészebb művészet kedvelőinek

Az elsősorban felnőtteknek szóló képek a fantasy világával keveredve igencsak kedvelt olyan körökben, ahol sokáig játszottak számítógépes játékokkal. Korunk több bestseller könyve is ilyen fantasy világra épül, gondoljunk csak a Twilight trilógiára.

Kép a kozmoszból

„Kis lépés egy embernek, de óriási ugrás az emberiségnek”. Hangzik a mitikus idézet. Ez a kép sokaknak Neil Armstrong holdra szállásának pillanatát juttatja eszébe. Az Apollo-11 legénysége 1969 júliusában kötött ki a Holdon. A háttérben bolygónk látszódik, melynek méretét látva töprenghetünk egy kicsit az Univerzum méretéről

Jégkorong, a férfiak sportja

A jégkorong mintegy száz éves múltja alatt rengeteg fejlődésen ment keresztül. Igaz ez a felszerelésekre és a játék technikai fejlődésére is. Ezen a képen egy 1935-os hokiütő tervrajzát láthatjátok. Egy igazi csemege nemcsak gyűjtőknek, hanem a téli sportok kedvelőinek egyaránt.

3 részes vászonkép

Ha inkább a többdarabos verziókat részesíted előnyben, mutatunk egy ilyet is. Ezen a 3 részes vászonképen vágtázó lovakat látsz, amely üde színfoltja lehet a szobádnak. A lovakat kedvelőknek kifejezetten közel kerülhet a szívükhöz ez a csodálatosan megfestett kép.