Technika

Avalon Club

Technikai paraméterek

Az Avalon Club 1.200 férőhelyes, teljes alapterülete 1.400 m2. Egyik bárpultunk 15, másik 4 méter hosszú. Az álló nézőtér mellett ülőgarnitűrákon és bárszékeken foglalhatnak helyet a vendégek. A rendezvény jellegének megfelelően a nézőtér kiegészíthető sorszékekkel (pl. oktatások, konferenciák esetén) vagy 4-12 fős asztalokkal (pl. esküvők, bankettek során).

A klubban 3x64A áram érhető el a rendezvények hangosításához és fénytechnikájához, mely előzetes egyeztetés esetén növelhető. A nézőtér felett ipari szellőzőrendszer biztosítja a légcserét és füstelszívást, a temperálásról padlófűtés és klímarendszer gondoskodik.

A fellépők tartózkodásáról a vendégtértől elkülönített backstage gondoskodik, ahol VIP előtér, két fűtött/klimatizált tükrös öltöző, zuhanyzók, WC, catering pult, találhatók, továbbá egy produkciós iroda (számítógép internettel és lézernyomtatóval, valamint Wi-Fi hozzáféréssel).

A nagyterem melletti nem-dohányzó kistermünkben 30-35 ember ültethető asztalokhoz. A kisterem a nyári szezonban fedett teraszként funkcionál, ami mellett kb. 500 álló férőhelyes kerthelyiségünk található, külön italpulttal és színpaddal.

Hangtechnika