Street team

Avalon Club

Street team

Ha szereted a zenét, van egy csomó kedvenc bandád és szeretnéd segíteni őket és az Avalon Club-ot, akkor a street team-ünket neked találtuk ki. A street team tagjaként feladatod, hogy minden létező módon és eszközzel népszerűsítsd a klubunkat és az itt fellépő bandákat. Többek között segíthetsz azzal, hogy szórólapozol forgalmas helyeken és koncerteken, elhozod a haverjaidat a bulijainkra, kívánságműsorokban rendszeresen kéred a fellépőinket és kedvenc csapataidat, plakátolsz, matricázol, nyüzsögsz az interneten a hazai zenei- és buliportálok fórumain stb.

Biztos felmerül benned, hogy ez neked miért jó, főleg, ha megtudod, hogy a street team nem a pénzkeresésről szól! Elsősorban azért jó, mert ezzel segíted a fellépő bandákat és az Avalon Clubot, hiszen ha többen tudnak a bulikról, többen eljönnek és többen megszeretik a “pártfogolt” bandádat, megveszik a koncertjegyüket, lemezeiket, pólóikat – amik nélkül a banda nem tud életben maradni! … és ugyan bár pénzt nem keresel a dologgal, nyilván a klub is és a bandák is megpróbálják kifejezni hálájukat támogatásodért: kaphatsz ingyenjegyet, ajándék cd-t vagy pólót, személyesen találkozhatsz a banda tagjaival, kaphatsz dedikált anyagokat, készülhet rólatok közös fotó stb.

Ha tehát van hetente pár órád, amit a kedvenc klubod vagy bandád támogatására tudsz fordítani és bejönnek a cserébe kapható dolgok, akkor máris vedd fel velünk a kapcsolatot.